update:
25 sept 2004

3 t/m 10 september

copyright ©  de Weille

Vrijdag 3 september
Vandaag mijn laatste werkdag. We hebben het nog even druk de komende dagen. Zondag vertrekken we naar Warendorf Duitsland. van 5 t/m 10 september hebben we met het paralympische dressuur team een trainings week. Om 14:00 moeten we er zijn. Vandaag gaan we nog in Rijswijk trainen. Als het goed is, komt er een TV ploeg van omroep Noord-Holland. Zij wilde graag nog even filmen. Vanavond als ere bruger van de gemeente Aalsmeer mag ik met de burgemeester het defile afnemen van het Bloemencorso. Mijn zoon Pim doet mee mee met het kinder corso dat vooraf gaat aan het grote defile.

Morgen de laatste spullen in pakken. Nog e.e.a. schoonmaken. Ik krijg wat hulp van Lydia Hoogendoorn. Dat is best fijn. ‘s avonds hebben we nog een demonstratie op het CHIO in Den Haag. Wordt gehouden in het Westbroekpark. Darna nog opnamens van TV West, ben benieuwd.

We hebben deze week veel reacties gehad op de uitzending van ‘Man bijt hond’ van afgelopen maandag. Kwam goed over. Vandaag ook nog een mailtje gehad van Anky van Grunsven en Sjef Jansen. Ik had gevraagd naar de laatste gouden tip. Als antwoord kreeg ik:
Laat je niet gek maken door je omgeving en dat we moesten blijven geloven in ons zelf en het paard.
Daar kan ik het voorlopig meedoen.

Het is even uitzoeken of we kunnen beschikken over een PC om het dagboek bij te houden. We gaan het in iedergeval proberen

Tot de volgende keer.

Zaterdag 4 september
Gisteren een Demo gehad op het CHIO Den Daag. Ging erg goed. Veel positieve reaktie. Ook nog een intervieuw gehad met TV West. s-avonds laat thuis. Alles ingepakt zodat ik zondag vroeg kon vertrekken

Zondag 5 september.
Zondag vroeg opgestaan. Pech. Auto wilde niet starten. 3 buurmannen erbij.  Eindelijk aan de praat. In Rijwijk weer problemen. Wegenwacht erbij. Accu bleek kapot. Snel een nieuwe accu geregeld (op zondag!). Wat i.p.v. 14.00 uur om 17.00 uur in Warendorf. Zeer mooi complex.

Maandag 6 september
Vandaag voor het eerst getraind. Ging goed. Mooie accomodatie. We zijn een van de weinige gasten. Hebben alle ruimte. Bondscoach is erg tevreden

Dinsdag 7 september
Tweede trainingsdag. Ging nog beter als gisteren. ziet er goed uit.

Woensdag 8 september
De derde dag van training. Vandaag werden de spullen opgehaald die niet met het vliegtuig mee konden. We hadden gekozen voor een profesionele vervoerder. Kwamen een paar hongaren de spullen op halen. Als de supllen maar goed en op tijd aankomen. Vandaag ook bezoek gehad van de Nebas. Ook de dierenarts van het belgisch team was er. Hij gaat ons ook helpen in Athene. Klikt goed. Hij slaapt vannavond bij mij op de kamer. Dat wordt pret. De training ging vandaag minder. Meestal is dat bij de 3e training, dus geen zorgen. Morgen weer met frisse moed aan de gang.

Donderdag 9 september
Vandaag natuurlijk weer getraind. ging weer een stuk beter als gisteren. Pegasus had er duidelijk meer zin in. Janneke heeft hem nog even los gewerkt. Ik was goed tevreden. Vanmorgen Jeroen de veearts van het Belgisch team weer op de trein naar huis gezet. die zien we in Athene weer.

Vrijdag 10 september
Vandaag de laatste dag in Warenhof. Vanmorgen om 6:00 vertrokken om Anneke en Sylvia op het vliegtuig te zetten naar Athene. Zij gaan de paarden op vangen. Vanmorgen de RVV van Duitsland langs gehad. Weer nieuwe formulieren met stempels. Zo geen problemen om de paarden in Athene te krijgen.
Laatste training gehad. Ging erg goed. Pegasus was erg op mij gericht en lekker bezig met het volgen van mijn hand. Ik had een goed gevoel.
Na de training van Gert en Sjerstin om 12:00 richting Nederland. het verkeer zat wat tegen. Erg druk op de weg. Was om 15:50 thuis. Annemarie nog even een update gegeven en Vera Zegwaard nog even bij gepraat. Vera vertrekt dinsdag naar Athene om mij en Pegasus nog even te helpen in Athene. Laatste positieve zetje.
Fijn om weer thuis te zijn. De kinderen waren blij. Zatredag nog even werke. Romy haar verjaardag vieren en zondag om 7:00 op Schiphol voor vertrek naar Athene.

 

Dagboek 3 t/m 10 september 11 t/m 15 september 16 t/m 20 september 21 t/m 25 september 26 t/m 30 september